POSITIEVE BIJDRAGE AAN MILIEU EN MAATSCHAPPIJ

Artifax wil graag een positieve bijdrage leveren aan milieu en maatschappij. Zo bieden wij je in ons leveringsprogramma materialen aan die minder milieu belastend zijn en vervaardigd zijn van gerecycled materiaal.

Ook op het gebied van levering, arbeid en verwerking van afvalstromen maken wij stappen om dit zo verantwoordelijk mogelijk te maken.

Wij streven er naar de materialen direct op je stoffeer locatie aan te leveren , zodat de footprint van CO2 tot het minimum wordt beperkt. Hiermee realiseren wij ook een verlichting van de werkzaamheden voor onze stoffeerders, doordat ze de materialen niet zelf hoeven te transporteren.

RE ENTRY DE OUDE VLOERBEDEKKING

Voor het verantwoordt afvoeren van de oude vloerbedekking maken wij onder andere gebruik van het ReEntry programma. Hiermee creƫren we meerwaarde van de oude vloerbedekking, doordat we deze zo circulair mogelijk verwerken.Een groot deel zal een tweede leven krijgen. Als het niet anders kan, wordt de energie uit het tapijt herwonnen.

Door een tweede leven te geven aan de ervaren tapijttegels verbeter je je duurzaamheidsprestatie en voor deze bijdrage ontvang je een certificaat.

BROCHURE RE ENTRY PROGRAMMA