Projectvloerbedekking: de beste invulling voor uw kantoorruimte

Met projectvloerbedekking creëer je zowel praktisch, esthetisch als ook emotioneel een prettig werkklimaat.

Er is een ruime keuze in verschillende vloerbedekkingen om een ruimte warm en functioneel in te richten. Zoals tapijttegels, tapijtplanken, tapijt en pvc stroken/tegels.

TAPIJTTEGELS

Een van de grote voordelen van tapijttegels is dat je producten, kleuren en structuren kunt combineren. Zodat ze in elk soort interieur passen. “It’s hip to be square!”

Ze zijn niet alleen perfect om commerciële ruimtes om te toveren. Onze tapijttegels zijn ook geschikt voor de unieke, individuele vereisten van elk specifiek project. Van akoestische prestaties of lichtreflectie, tot beter loopcomfort. Of het praktische aspect van het tapijt zelf te kunnen plaatsen in ruimtes van verschillende vormen en afmetingen. Tapijttegels bieden alleen maar voordelen.

  • betere akoestiek, betere luchtkwaliteit en beter loopcomfort
  • gemakkelijk te plaatsen, onderhouden en vervangen
  • uitstekende veiligheid, creativiteit en duurzaamheid

PLANKSTROKEN

De nieuwe plank formaat in Tapijttegels wordt de vertrouwde 50×50 cm in een ruimer perspectief geplaatst. Daarmee opent een nieuwe dimensie in creativiteit.

Dankzij het geometrische principe van de planken is deze makkelijk te combineren met tapijttegels. Maar ook biedt dit nieuwe mogelijkheden in op het gebied van vloerontwerp, zoals halfsteensverband, visgraatmotief of een willekeurig patroon

PVC STROKEN/TEGELS

PVC vloerbedekking worden geproduceerd in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat. Verder kunnen ze op diverse manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren. Ze zijn behandeld met een oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

COLLECTIE

Resonance Tapijttegels
Look Both Ways Tapijtegels en PVC tegels

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.