look both ways combineer tapijt en pvc

TAPIJTTEGELS EN LVT
ELKE MIX IS EEN MATCH

Sommige dingen werken beter samen.Look Both Ways™ werd geïnspireerd door samengestelde vloermaterialen en combineert harde en zachte vloeren met een bewust ontwerp in één samenhangende collectie. Patronen combineren decoratief snijwerk met de lichtheid en het speelse aspect van confetti. Pluche en vlak. Tapijt en LVT.

Look Both Ways-tegels kunnen worden gecombineerd om geweldige vloerdessins te maken die het onverwachtse omarmen. Betonstructuren krijgen een heel nieuwe look als pluchetapijt en print op glad LVT, met eenvoudige en vaste vormen. Patronen combineren decoratief snijwerk met de lichtheid en vreugde van confetti. Kleuren op basis van mineralen worden geaccentueerd met subtiele metaalvlekken en verschillende infusies van levendige kleuren.

Naadloze overgangen.
Verbazingwekkende dessins.

De overgang van LVT naar tapijt is heel eenvoudig. Dankzij ons geïntegreerde modulaire vloersysteem sluiten onze tegels op elkaar aan zonder overgangsstrips. Verken eindeloze patronen en kleurencombinaties om écht unieke vloerontwerpen te maken. Een moeiteloze ontmoeting tussen harde oppervlakken en zachte structuren.

LOOK BOTH WAYS BROCHURE

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.