RESONANCE, MODERN GRAFISCH EFFECT IN UW RUIMTE

RESONANCE TAPIJTTEGELS MET GRAFISCH STIJL VOOR EEN INTERESSANTE PRIJS:

De Trust-tapijttegel. Dit originele toon-op-toon ontwerp past zich aan het licht en ziet er vanaf iedere kijkhoek goed uit. Voor het motief van de design tapijten uit dit assortiment is gekozen voor echte stadskleuren, waaronder grijs, beige, blauw en dieprood. Kleuren die perfect passen in een gezamenlijke of individuele werkomgeving.

De design Trust-tapijttegel uit de RĂ©sonance-collectie vormt een ideale aanvulling op de effen of gestructureerde tapijttegels uit de lijn Avenue of Karma. Een ontwerp waarmee u uw verschillende werkruimtes afscheidt zonder gebruik te maken van wanden.

De Trust-designtegel biedt uitstekende technische prestaties en is daarom geschikt voor veeleisende bouwprojecten. Daar waar betongrijstinten ongedwongen kunnen worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en marmer, zorgen de kleuren rood en blauw voor een vrolijke noot.

Trust-tapijt is geschikt voor intensief belopen ruimtes, doordat het is gemaakt van in de massa gekleurde draden, waardoor het tapijt onderhoudsvriendelijk is (ingekapselde kleur). De tegel is zeer kleurvast en goed bestand tegen vlekken en de meest agressieve schoonmaakproducten.

Trust, Trust Link en Trust Stripes zijn onderling te combineren, voor compleet overzicht kies hieronder:

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.