tapijttegels die veel kleur- en designcombinaties mogelijk maken

28 februari 2023

Mixen maar

Mix & match tapijttegels

Dankzij paletten van universele kleuren en accentkleuren die terugkomen in verschillende designs en formaten, kun je de tapijttegels naar believen combineren. Je kunt je vloerontwerp naar een hoger niveau tillen door tapijttegels of -planken te combineren. Ook kun je op die manier zones afbakenen of zorgen voor looppaden.

Op zoek naar ideeën?

take a walk: biophilic tapijt collectie

21 oktober 2021

Take a Walk collectie

De ontwerpers van Balsan hebben enige tijd doorgebracht in de bosrijke Franse regio Berry waar de natuur zich elk seizoen in nieuwe kleuren hult. Ze lieten zich graag inspireren door deze idyllische plattelandsomgeving. Met de nieuwe collectie kantoortapijten Take a Walk delen ze de emoties die deze gulle, rustgevende en verkwikkende natuur bij hen heeft losgemaakt. Maak een heerlijke boswandeling … in uw kantoor.

De collectie designtapijten Take a Walk is verkrijgbaar in tegelformaat en in 20 kleuren, van monochroom tot veelkleurig voor een veelzijdig kleurenspectrum. Creëer in lichte kantoorruimtes een gevoel van continuïteit tussen buiten en binnen en geef uw ontspannings- en coworkingruimtes een rustgevende sfeer.

Deze collectie is ook beschikbaar op rollen van 4 meter breed onder de naam Take a Walk Roll, verkrijgbaar in 12 kleuren.

Virtueel advies gesprek

25 maart 2020

Vanwege het coronavirus zijn er nu maar weinig mensen in jouw bedrijf aanwezig.

En is dit een geschikt moment om het interieur aan te pakken en te voorzien van nieuwe vloerbedekking.  

Virtueel gesprek

Om fysiek contact zo veel mogelijk de vermijden bieden wij je een extra service aan: een virtueel adviesgesprek door middel van videobellen. We inventariseren jouw wensen, geven advies over de diverse mogelijkheden en laten je stalen zien van verschillende materialen en oplossingen. Net als in een fysiek adviesgesprek. Aansluitend sturen we de stalen die je uitkiest naar je toe zodat je ze ook ‘live’ kunt beoordelen.

Bij het eventueel inmeten van de ruimtes hoeft er niet per se iemand aanwezig te zijn. En ook bij de stoffering hanteren wij een veilige werkwijze. Onze stoffeerders houden in alle gevallen een fysieke afstand van 1,5 meter aan. Wel zo veilig voor iedereen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een virtueel adviesgesprek. Wij zijn online!                           

Circulair tapijt afvoeren

19 maart 2020

Weet jij waar het oude tapijt heengaat, wanneer het jullie gebouw verlaat?

Misschien gooi je wel meer weg dan je denkt.

ReEntry oude tapijt circulair afvoeren

Door te kiezen voor ons ReEntry programma, weet je dat er sociale ecologische waarde wordt gemaakt met jullie gebruikte tapijttegels, omdat deze zo circulair mogelijk worden verwerkt.

Met de nieuwe Resonance collectie een eigentijdse vloer creëren.

12 februari 2020

Resonance collectie

De design Trust-tapijttegel uit de Résonance-collectie vormt een ideale aanvulling op de effen of gestructureerde tapijttegels uit de lijn Avenue  of Karma. Een ontwerp waarmee u uw verschillende werkruimtes afscheidt zonder gebruik te maken van wanden.

De Trust-designtegel bestaat uit 100% in de massa gekleurd polyamidegaren* en is geschikt voor intensief belopen ruimtes.

De tegel biedt uitstekende technische prestaties en is daarom geschikt voor veeleisende bouwprojecten en de inrichting van kantoren. Daar waar betongrijstinten ongedwongen kunnen worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en marmer, zorgen de kleuren rood en blauw voor een vrolijke noot en een duidelijke afscheiding van coworking- en kantoorruimtes.

Nieuwe collectie Grand Hotel

8 oktober 2019

Luxe, design en duurzaamheid gegarandeerd.

Grand Hotel is de nieuwe prestigieuze collectie in de hotel sector.

Deze tapijten van fluweel met structuur (verkrijgbaar in drie standaard motieven of te personaliseren met 48 verschillende dessins) zijn mooi, comfortabel en gebruiksvriendelijk.