VLOERBEDEKKING VOOR INVULLING VAN EN NATUURLIJKE OMGEVING

Take a Walk tapijttegel

‘Steden horen thuis op het platteland’, grapte een auteur uit de belle époque. Maar wat als we het bos nu eens tot in uw kantoor brengen? Deze tegel versiert uw kantoorruimtes met de harmonieuze tinten van onderhout: het bruin van aarde en schors, variaties van groen, de kleuren van herfstbladeren, grijs met minerale of plantaardige accenten … Maar er is nog meer!

De ecologische tapijttegels Take a Walk zijn milieuvriendelijk omdat ze voor 100% zijn samengesteld uit gerecycled en recyclebaar, afzonderlijk geverfd Econyl®-garen. Ze zijn verkrijgbaar in 20 kleuren. Kies voor monochroom als u een rustgevend effect wenst of leg verschillende kleuren als u de ruimte dynamischer wilt maken en deze de tinten van een tuin wilt geven. Het tuft van 620 g/m2 is standaard voorzien van een BBack-rug die storende geluiden absorbeert, zoals het lawaai van hakken, schuivende stoelen en vallende voorwerpen.

De bijzondere textuur van de kantoortapijttegel Take a Walk doet denken aan bospaden die doorheen de seizoenen door wandelaars worden gevormd. Stukjes mos, lagen met bladeren, resten van takken … Ook het schaduw- en lichtspel van onderhout wordt nagebootst en benadrukt het organische en onregelmatige effect van het tapijt.

Rock tapijttegel

 is een product dat speelt met structuren en zo een oud effect creëert, alsof het verweerd is door de tand des tijds. Deze tapijttegel van textiel met structuur geeft op de vloer de bewegingen weer van geërodeerde materialen. Een vloer met karakter; daarvoor zorgt Rock in bedrijfsruimtes.

Forest tapijttegel

De takken die het Forest-motief vormen, zijn geïnspireerd op de onmetelijke plantenwereld en geven je werkruimte een ongerepte esthetiek en natuurlijkheid. Forest is een milieuvriendelijk tapijt, samengesteld uit 100% gerecycled polyamidegaren.

Deze luspooltegel van fluweel met structuur is bestemd voor werkruimtes en ook verkrijgbaar met de akoestische Sonic Confort-onderlaag ter bestrijding van de geluidshinder waarvan vaak sprake is in kantoren. Forest draagt ook bij aan het verkrijgen van LEED-credits, een Amerikaans label dat gespecialiseerd is in het bewaken van de milieukwaliteit van gebouwen.

Forest Tapijttegel

Human Nature Collectie

Deze collectie van Interface is ontworpen als prachtige basis om de natuur te volgen door ruimtes te creëren die onze zintuigen inspireren door middel van licht, kleur, textuur en details.

De collectie bestaat uit tapijt in plank formaat waarmee een organische beweging gemaakt kan worden en is leverbaar in 5 verschillende natuurlijke texturen.

Het garen van deze planken zijn vervaardigt uit 100% gerecycled Polyamide vezel.

Human Nature

Wild Nature Collectie

De natuur is van essentiële waarde voor ons welzijn. Wij hebben de onstuitbare behoefte om verbinding te zoeken met de kracht, de schoonheid en de vrijheid van de ongerepte natuur. Een vitale behoefte om weer in contact te komen met de energie die deze authentieke en bewaard gebleven plekken uitademen. De nieuwe collectie textieltegels Wild Nature van BALSAN geeft uiting aan deze noodzaak terug te keren naar de bron, bekend als het beginsel van biofilie: onze aangeboren neiging om verbinding te zoeken met de Natuur. De golvende lijnen van landschappen en de levendige vormen van de plantenwereld contrasteren met de rechthoekige vormen van de stedelijke architectuur. Door weer in contact te komen met het natuurschoon verschaffen de tapijttegels Wild Nature ons een gevoel van welbevinden en brengen ons innerlijke vredigheid, ook op kantoor.

Wild Nature

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.