Grand Hotel collectie

IN DE MASSA GEVERFD DESIGNTAPIJT VOOR GASTVRIJE HOTELRUIMTES

EEN COLLECTIE EFFEN TAPIJT DIE MET EEN STRUCTUUR EEN MOOI MOTIEF VORMEN

Een hotel is een discreet toevluchtsoord, een inspirerende plek waar elegantie en innovatieve moderniteit harmonisch samenkomen, en waar de zintuigen tot rust komen. De Grand Hotel Collectie met kamerbrede tapijten neemt uw gasten mee op reis, dicht bij huis of naar verre bestemmingen.

De drie standaard motieven met structuur creëren prachtige lichteffecten. De tapijtbanen voor hotels zijn uitgevoerd in een reeks neutrale en tijdloze kleuren die u gemakkelijk met elkaar kunt combineren. De tapijten met de motieven Louvre, Prado en Rialto zijn gemaakt van 100% in de massa geverfd polyamid-garen.

Louvre: een prachtig patinamotief over het volledige tapijt dat op willekeurige wijze over de vloer loopt en grote ruimtes levendiger maakt
BESTEL DIRECT op BEDRIJFSTAPIJT
Prado: een motief dat geïnspireerd is op de kronkelige boomschorspatronen van bomen dat een natuurlijke zachtheid biedt
BESTEL DIRECT op BEDRIJFSTAPIJT

Rialto: een fijn, textiel weefsel met tweedeffect dat de ruimte een haute-couture-uitstraling geeft op geanimeerde, maar discrete wijze
BESTEL DIRECT op BEDRIJFSTAPIJT

FULL COLORS: VEREENVOUDIGD ONDERHOUD VOOR HOTELS!

Dit materiaal is beter bestand tegen schoonmaakmiddelen en is bijzonder kleurecht. Design & in de massa geverfd; dat zijn de twee belangrijkste voordelen van deze nieuwe collectie tapijtbanen die beschikbaar is in standaarduitvoering:

  • Hygiëne is een essentieel criterium voor het imago van uw hotel en de waardering van uw klanten.  
  • Full Colors-technologie met in de massa geverfd garen voor onderhoudsvriendelijk polyamide tapijt:
    • de kleurpigmenten, die zijn opgenomen in de kern van het materiaal, zijn beter bestand tegen vlekken en daglicht;
    • Indien het tapijt grondig moeten worden gereinigd (moddervlek, koffie, voedsel …), is het bestand tegen de meest agressieve onderhoudsmiddelen.
Full Colors Core Systems

PERSONALISEERBAAR IN 48 VERSCHILLENDE DESSINS

De identiteit van uw hotel wordt vertolkt door middel van deze collectie met unieke motieven. Kies een speciaal thema, motief en kleur en stel uw eigen vloerbedekking samen. Wij helpen u bij elke stap in het creatieve proces.

Laat u inspireren door onze textielontwerpers en geef uw hotel een persoonlijke touch door middel van een originele vloerbedekking, beschikbaar voor grootschalige projecten van meer dan 600 m2. Ontdek onze textiele vloerbedekkingen met 48 grafische ontwerpen die u eindeloos met elkaar kunt combineren, verkrijgbaar in de 7 natuurlijke tinten van de Grand Hotel Collectie

Brochure Grand Hotel

Maak uw keuze uit de 51 dessins van de collectie Grand Hotel die u aanspreken en neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.