French Couture, chic op zijn Frans

De nieuwe collectie French Couture, bestaat uit 9 “Klaar om te leggen” standaard motieven, met totaal 15 referenties en 20 “Tailor made” maatmotieven; u zult zeker vinden wat u zoekt.

Bij de French Couture collectie is gebruikgemaakt van de Mbrodery-technologie om zo tapijten aan te kunnen bieden met een design structuur die is samengesteld uit 100% in de massa gekleurd Econylgaren. Dankzij dit garen is de French Couture collectie uitstekend bestand tegen verkleuring en de meest agressieve onderhoudsproducten.

Ontdek het gekleurde kant van Ilda, de nevelige grafische elementen van Gina of het gemêleerde tweed van Oscar en decoreer uw hotels zoals couturiers hun modellen kleden.

MBRODERY: EEN GRENZELOZE CREATIVITEIT

 • De geavanceerde Mbrodery-technologie combineert grenzeloze creativiteit met een unieke verfijndheid en buitengewone robuustheid.
 • Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om verschillende ruimtes in uw hotel te voorzien van tapijt met complexe motieven die net zo verfijnd zijn als borduurwerk.

ECONYL®-TAPIJTGAREN BESCHERMT DE ZEE

 • Op de zeebodem liggen tegenwoordig te veel verlaten oude nylon visnetten. Deze netten hebben 600 jaar nodig om af te breken en vormen om die reden een bedreiging voor vissen en zeedieren.
 • Door een samenwerking met Aquafil, leverancier van polyamidegaren, om uit de zee opgeviste netten te recyclen. Dankzij het ECONYL®-regeneratiesysteem worden de visnetten gedepolymeriseerd, omgevormd tot nylon vezels en gerecycled in onze milieuvriendelijke ‘100% made in France’ tapijten.
 • Laat zien dat het milieu belangrijk voor uw hotel is door te kiezen voor textiele vloerbedekking met ECONYL® garen !

FULL COLORS: VEREENVOUDIGD ONDERHOUD VOOR HOTELS!

Pied-de-poule, tweed, damast, handgenaaid, borduurwerk en kant; allemaal termen uit het vocabulaire van de Haute Couture die u terugvindt in deze collectie en die een van de Franse specialiteiten eert: Luxe.

 • Hygiëne is een essentieel criterium voor het imago van uw hotel en de waardering van uw klanten.  
 • Full Colors-technologie met in de massa geverfd garen voor onderhoudsvriendelijk polyamide tapijt:
  • de kleurpigmenten, die zijn opgenomen in de kern van het materiaal, zijn beter bestand tegen vlekken en daglicht;
  • Indien het tapijt grondig moeten worden gereinigd (moddervlek, koffie, voedsel …), is het bestand tegen de meest agressieve onderhoudsmiddelen.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.